Senin, 09 Oktober 2017

Geguritan Sandi Asma "Aja Slenca"

Aja Slenca

Dening: Mu'linnatus Sa'dah, S. Pd


Migunani tumpraping bangsa dadi kang utama
Umpama ora bisa,
Lungguha ing donya kang tumata
Ilangna urip kang muspra





Nalika slenca,
Aja ditutugna
Tibaning pati ora ana kang pirsa
Usahaa kanthi tumekaning pralaya
Supaya urip dadi mulya


Cluwak, 4 Oktober 2017

Tidak ada komentar:

Posting Komentar